放假去邊!?主持介紹

Mar 19, 2015 | Uncategorized

嶄新旅遊節目 – [放假去邊],由阿堅,Cynthia,翠翠及成威會長主持,發掘美食,Shoppi­ng,好玩熱點,與各位觀眾互相交流,期望跟大家一齊,放假出Trip!!

梁國堅 主持:阿堅
土生香港人,台灣生活了10年,本身是一個廚師並曾在台灣開設菠蘿包店,在台以[菠蘿包王子]之名參與多個綜藝節目和歌唱比賽,現時回港發展,因對美食和旅遊有興趣及心得,希望在[放假去邊!?]與您一同發掘各國美食。
cynthia 主持:Cynthia
性格熱情衝動,想到什麼就說什麼的女生。最近,開始參與不同廣告、電影,微電影的拍攝!閒時,喜歡在網上發掘不同又平又好用的扮靚用品,亦留意不同地方的潮流衣著趨勢,畢生志願,Shop盡天下扮靚物品,期望在[放假去邊!?]跟大家發掘世界不同Shopping熱點。
jamie翠翠 主持:Jamie
又名朱古力翠翠,一個坐唔定又鍾意周圍去嘅典 型90後 ,鍾意玩 !鍾意食 !鍾意陽光海灘 ! 因 過度活躍,做過3年領隊 ,依然非常熱愛旅遊, 生活態度:「放假,買機票,走人 !」在[放假去邊!?], 會同大家happy share 旅遊資訊 同好去處,希望同大家一齊周圍飛,周圍玩!
主持:成威會長
接近三十年長線帶團資歷,超過二十年歐洲帶團經驗,曾任香港電台 – 開心日報】旅遊環節主持,曾任OurRadio.hk – 【見聞學會】主持,[放假去邊!?]的旅遊百科全書

*以上資訊只供參考,如有任何變化或更改均以現場情況或商戶決定為準*

放假去邊!?